Over ons

Meer volume, meer zekerheid

De binnendienst van FGD ondersteunt vanuit ons hoofdkantoor in Leeuwarden de aangesloten tussenpersonen, die elk hun eigen specialiteiten en regio’s hebben.

Wij dragen zorg voor o.a. (thuis)werkplekken, ICT, polisopmaak, schadeafwikkeling en administratie, zodat de assurantieprofessionals zich – vanuit een zelfstandige positie – volledig kunnen richten op hun kracht: advieswerk en relatiebeheer.

persoonlijke dienstverlening in schadeverzekeringen

FGD Diensten betekent een versterking van de onafhankelijke en persoonlijke dienstverlening in schadeverzekeringen. Tegelijk zijn wij – met volmachten van verschillende verzekeraars – in staat om zelf producten aan te bieden, tegen aantrekkelijke eigen voorwaarden en tarieven. Bovendien garanderen we snelheid en efficiëntie in polisopmaak en schadeafwikkeling. Dat geeft onze tussenpersonen de ruimte zich te verdiepen in de unieke bedrijfssituaties van hun klanten, om zo het beste advies te kunnen geven. Ook dankzij de korte lijnen met collega-ondernemers binnen FGD, waarmee kennis en kunde wordt gedeeld. Kortom, samen creëren we meer volume en dus meer zekerheid voor alle partijen.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden:
info@fgd.nl  •  058 20 10 100

In de media

Ons initiatief is ook de Leeuwarder Courant niet onopgemerkt gebleven.
Op 5 september 2013 wijdde de Leeuwarden Courant een artikel aan onze plannen.

Schermafbeelding 2013-09-26 om 16.57.39

 

 

 

» Lees hier het gehele artikel als PDF bestand

ons kantoor

Balthasar Bekkerwei 70
8914 BE Leeuwarden

Tel. 058 – 20 10 100
Fax. 058 – 20 10 199

info@fgd.nl